Guess who's back!!! (maikensusa) • Guess who's back!!!


  Etter en lang dag med mye nerver og mange flyturer, var jeg endelig tilbake i Texas. Dette skulle ikke være lett. Jeg landet i Island og New York før jeg endelig ankom Houston. Var på reisefot i nesten 24 timer, kofferten min kom ikke frem og det oppstod litt problemer i NY. Herregud for en tur, men jeg klarte det!!


  Ble henta av vertssøster Tiffany. Var godt å se henne igjen. Samme med vertsfamilien, var både rart og godt. Hele dagen i går satt vi bare og snakka. Jeg har gått glipp av masse små ting, men annet enn det så har ikke ting forandret seg noe særlig. Det var utrolig godt å være tilbake i lille Waller. 

  I dag har vi slappet av, begge har vært slitne og vi stressa rundt for å få tak i flyselskapet for å høre om kofferten min. Etter mye fram og tilbake, har vi endelig fått tak i den! Etterpå skal jeg møte Jasmine og Hope, det blir utrolig koselig. Da skal vi gjenforenes og ut å spise. Akkurat nå føles det som om jeg bare har vært borte en uke. 

  Gleder meg til å oppdatere fremover. Jeg dro tilbake hit på ferie og for å møte alle igjen. Familien min i Norge kommer om en uke og jeg gleder meg så mye. Da skal vi være i Houston noen dager og dra videre til San Francisco, Las Vegas, Laguna Beach og Los Angeles. Har vært noen av disse stedene før og det blir så gøy å oppleve alt dette med familien min. Jeg har virkelig lært meg å sette pris på familien min og sette pris på alle de mulighetene jeg har. Utveksling har lært meg en del og jeg har vokst så mye. Kjenner jeg misunner de som skal på utveksling i år, dere har så mye å glede dere til. Dette var bare en liten, kjapp oppdatering før jeg skal ut, snakkes!
  #utveksling  kommentarer til "Guess who's back!!!"

  Malin

  20.06.2015 kl.23:26

  <3

  Mamma

  22.06.2015 kl.07:03

  Er utrolig stolt av deg vennen, du klarer alt. Selv om du gruet deg og var kjempe nervøs for å fly til Texas alene, gikk det bedre enn forventet selv om det sikker var skummelt å bli stoppet i Usa. Nå kan du kose deg med familien i Waller noen dager alene før vi plutselig er der sammen med deg<3


  legg igjen en kommentar...

  MAIKEN


  OM MEG: Hei! Jeg heter Maiken og skal på utveksling i 14/15. Skal til USA, nærmere bestemt Waller i TEXAS :) Jeg reiser med Explorius og har ICES som underorganisasjon. Hvis du vil kontakte meg: maikensv@hotmail.no og min twitter er @maiken97. Min instagram er: @maikensusa

  KATEGORIER:

  ARKIV:


  hits