Sommer i Texas (maikensusa) • Sommer i Texas


  Det er deilig å være tilbake! Det er godt å være med vennene og kjøre rundt til de stedene vi alltid pleide å være før jeg dro. Nå har jeg vært her i 5 dager allerede og koser meg masse. Været er kjempe fint og gradene ligger på over 30 hver dag. Har møtt flere og flere venner, og vi finner som regel alltid på noe. 

  Vi har vært på kino, er ofte ute og spiser, vi er alltid samlet hos jared hvor vi ser på film, spiller spill, snakker og koser oss. I dag har vi samlet en stor gjeng som skal til Jared, det blir nok kjempe gøy! Så dagene består av å være med venner og bare slappe av. Jeg venter på familien min, de kommer på fredag. Det blir så bra. 


  Fikset neglene mine med Tiffany


  Starbuck med Angela


  Hope, Jared, Jasmine, Tiffany og meg


  Kuene til Jared


  Og geiten til Jared


  Jared, meg, Buddy og Jasmine

  Her var da litt bilder fra dagene som har gått. Jeg har det veldig bra og gleder meg til å reise rundt i California.   kommentarer til "Sommer i Texas"

  Oda Helene Hjørnevik

  23.06.2015 kl.20:38

  kos deg masse masse!

  Ta gjerne en titt innom min blogg også!

  Ha en fin dag videre!


  legg igjen en kommentar...

  MAIKEN


  OM MEG: Hei! Jeg heter Maiken og skal på utveksling i 14/15. Skal til USA, nærmere bestemt Waller i TEXAS :) Jeg reiser med Explorius og har ICES som underorganisasjon. Hvis du vil kontakte meg: maikensv@hotmail.no og min twitter er @maiken97. Min instagram er: @maikensusa

  KATEGORIER:

  ARKIV:


  hits